نماینده نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت؛ سلامت معنوی یعنی حرکت در مسیر برترین کمال ممکن و رسیدن به عالیترین کارکرد مورد انتظار است که موجب سعادت اخروی و رضایت از زندگی، نشاط و امید و آرامش در دنیاست و امیدوارم این مهم با تلاش بیشتر مثمر ثمر واقع گردد.
نماینده نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت؛ سلامت معنوی یعنی حرکت در مسیر برترین کمال ممکن و رسیدن به عالیترین کارکرد مورد انتظار است که موجب سعادت اخروی و رضایت از زندگی، نشاط و امید و آرامش در دنیاست و امیدوارم این مهم با تلاش بیشتر مثمر ثمر واقع گردد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر مسعود داستار افزود؛ طبق وظایف تعریف شده سلامت معنوي در کنار ارائه خدمات بهداشتی درمانی براساس وظايف مندرج در اساسنامه فرهنگستان علوم پزشكي ها ميبايست در جهت تقويت سلامت معنوي همكاري و ارائه راهكار نمايد و وضعيت سلامت معنوي استان را هم رصد و هم مورد ارزيابي بگیرد.
وی با تشریح اهداف اختصاصي سلامت معنوی، گفت تعريف، تبيين و تعيين مفاهيم، عناصر و شاخصهاي سلامت معنوي، ترسيم راهكارهاي ورود سلامت معنوي در، سياستگذاري و برنامهريزي امور بهداشت، درمان و آموزش پزشكي (اعم از پزشكي و غيرپزشكي) و بكارگيري آن براي ارتقاء سلامت جامعه، تبيين حدود و راهكارهاي ورود سلامت معنوي در آموزش علوم پزشكي و تعريف پژوهش هاي ضروري در موضوع سلامت معنوي در استان رصد و ارزيابي های لازم وضعيت سلامت معنوي در استان طبق برنامه ریزی کشوری خواهد بود.
حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا داستار،ابراز داشت؛برنامه ریزی های خوبی در راستای خدمت رسانی مطلوب به مردم صورت گرفته است، اما این مردم شایسته بهترین ها هستند، انشاالله به همت بسیج جامعه پزشکی و حوزه بهداشتی درمانی سایر گروه های مختلف جهادی در دانشگاه علوم پزشکی قصد داریم بصورت مداوم تمام پنج شنبه و جمعه ها آخر هر هفته به مردم در روستاهایی این استان خدمات ریگان بیشتر صورت بگیرید.
وی ادامه داد؛ حوزه بهداشت 50درصد دانشگاه سایر علوم پزشکی است و به لحاظ خدمت رساندن به مردم از گستردگی خاصی برخوردار است.
مسعود داستار، یاد آور شد؛ خوشبختانه در ملی کنترل فشار خون استان ما در شناسایی و آگاهی بخشی همچنین زیر پوشش قرار دادن افراد پرخطر در مرحله درمان کاری بود که نشان دهنده پای کار بودن نیروهای خدمت رسان به مردم است.
وی در ادامه عنوان کرد؛حرفه بهورزی از مصادیق ایثار و از خودگذشتگی است، انسانهای فداکاری که در روستاها و مناطق محروم ما کنار مردم هستند تا سلامت آنان با مخاطره مواجه نشود و در واقع این گروه از خادمان به عنوان سربازان بینام و نشان عرصه سلامت شناخته میشوند، افرادی که بدون کمترین چشمداشتی در دورترین و محرومترین نقاط این استان به گروههای هدف به ویژه روستاییان خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می دهند که جای دارد خدمت این بزرگواران، خسته نباشید عرض کنم.
حاج آقا داستار،گفت؛ طبق شناخت و سابقه طولانی دکتر بانشی بعنوان سرپرست جدید معاونت بهداشتی همچنین بار علمی ایشان قطعا راهگشای خوبی برای توسعه بیشتر در حوزه بهداشت و درمان شهرستان ها خواهد بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد؛ فضای معنوی خوشبختانه مثبت ارزیابی شده اما هنوز کم کاستی هایی هست بخصوص ایجاد جایگاه نماز در برخی از شبکه های شهرستان ها و حتی خود معاونت بهداشتی با استقبال خوب نمازگزاران و کارکنان این معاونت که انشاالله برنامه ریزی شود تا جایگاه بزرگی تجهیز بشود.
سرپرست مرکز بهداشت استان در ادامه با تشریح فعالیت های صورت گرفته در مدت سه ماهه خود، از دکتر داستار بعنوان یک فرد تحول گرا دانست، که دوشادوش معاونت های مختلف و همکاری خوب با ریاست محترم دانشگاه به یاری سلامت مردم شتافته است.
دکتر محمد مهدی بانشی، گفت؛ در بحث ترویج فعالیت های فرهنگی از فرصتی برای اجرای مطلوب در مرکز بهداشت استان و شبکه بهداشت شهرستان ها حمایت قاطع می کنم.
وی یادآور شد؛ همه همکاران شوق آمدن خدمت در نهاد رهبری دانشگاه دارند، و مجموعه نهاد با هدایت نماینده محترم نهاد رهبری که هم یک چهره علمی و نخبه دینی اما حقیقت امر پس از ورود حضرت عالی شاهد تغییرات اساسی هستیم.
دکتر بانشی، در پایان خاطرنشان کرد؛ دو رابط محترم معاونت بهداشتی و امام جماعت این معاونت در برگزاری فعالیت های فرهنگی را با تدبیر خاصی برگزار می کنند و مطمئنا این مهم با حمایت و تداوم بیشتری همراه است.
به گزارش وب دا: دیدار جمعی از کارکنان معاونین و سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با حضور در دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی به بیان تشریح فعالیت های صورت گرفته گزارشات لازم داده شد.





ارسال خبر/ سید حسین رازیان